Wilujeng Sumping.

Selamat datang teman-teman yang berbaik hati yang telah mampir ke blog ini. Halaman ini adalah tempat untuk berucap salam atau sekedar hendak menyapa. say Hi..😀

Responses

  1. ass..wr.wb..pararunteuun ah..wilujeng tepang sareng mail zee..member of PSB. Mo’ ngundang klo ada yg weekend to BDG tgl 1 Maret ’08, qta di undang Parisj Van Java mall buat acara launching buku BANDOENG BAHEULA, plus pameran foto tempo doeloe…Come & join us..’coz U gonna crazy like us…Poko’na mah jararaduul (engke jadi SI JADOOL)..EHEHEHEEE….

  2. kang…,ngiringan ah
    simkuring teh hoyong ngiring bingah
    sok dmarana ngarempelna kang

    keeplowrid n drunk

    haha..,,ceers

    mangga kang bilih bade ngiringan kempel mah tiap dinten minggon di payueneun musium geologi ti tabuh 8:00 dugi sawaregna..😀 ..diantos! tapi kang nyetirna ulah bari ngedrunk nya..hahahah

  3. Usul boleh kan …
    Gimana kalo kalender kegiatan PSB diayakan
    di dieu jadi … bisi saya teu sempat ka geologi
    hari minggu untuk minggu depannya udah tau
    kalo ada acara …
    Nuhun

    wah itu mah harus bilang kekang riki..jadi kalau ada acara di kabarin disini, tapi kebanyakan acaranya ngedadak kang…

  4. PUNTEN YEUH NGIRING SESERATAN
    DIMANA NYA UPAMI SIM ABDI HOYONH NGAGABUNG TEHHH
    ABDI TEH NEMBE RESEP KANA VESPA

    posisi dimana kang?

  5. ke ah minggu nya kami berkunjung ke sana…

    mangga kang…diantos!

  6. asamualaikum brother and sister…bade tumaros upami bade gabung ato jadi anggota PSB daftar dimana…nuhun
    bokir_aing_sunda@yahoo.com

    wass.wr.wbr, kang kempel we di gasibu payuneun meuseum geologi tiap dinten minggon..ti tabuh 8.00 dugi ka wareg..mangga diantos!😀

  7. haiii cemuana…….

    pa kbar nech,,,,
    oia Quw mau kirim2 calam neh……..

    wat tman2 quww yang ada d’mana2 hehehe,,

    wat ulan,wilda,oviie,tata,grase dll..

    pokokna yang seru-seru dech !!!!

  8. Assalamualaikum….kang klo mw gabung PSB dmn ??? aq puny onthel Nothingham ,tp bingung cari aksesoris dan sperpart nya? kumaha kang damang…?? nuhun pisan

    hoedpups_junk@yahoo.com

  9. hallo apa kabar?

  10. td itu nyoba2 eh twnya msk, salam knal para onthel maniax, trnyata qt sealiran senagnya pnya bnyak tmn2, slm aj y dr kalimantan barat, smoga onthel ttp brjaya datas bumi qt tercinta ini. merdeka……

  11. Perkenalkan saya Joko (Wiwinaked) di Surabaya, salam onthel kang Tatankka ( di Bandung ya ?), O, ya mau ngrepoti tlg saya dong (cari teman di Bandung, mungkin tahu) di weblog saya

    http://suryajoko.wordpress.com/

    Nuhun kang

  12. Kalo sekretariat Lowrider Bdg dmn? Punya no.tlpnya juga ngak?

    Terima kasih

    ntar ane coba cari ya….

  13. hapunten bade ngiringan, abdi ti lampung tp asli sunda

  14. kang ari sekretariat onthel bandung dipalihan mna ..?manawi gaduh nomor tlpna…nyuhunkeun kang,,,!

  15. bosomu gak nggeh blassss……!! wis…. salam Merdeka aja dari Kota pahlawan

    selamat datang mas…😀

  16. sampurasun….kang nyuhunkeun nomer hape…ngarah bisa esemesan atawa akun pesbuk, maksad abi bade ngarakit ronteng..

    hatur nuhun di antos… ieu no abdi 085923148036

  17. assallamu’allaikum kang

    simkuring teh hoyong ngiring bingah
    sok dmarana ngarempelna kang .

    nuhun pisan kang


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: