Nugaduhna

blog2.jpg
UNDER CONSTRUCTION

Responses

  1. ngadukung 100 %
    salut ka Mr T
    sok atuh meh para ontelis teu gaptek
    nuhun

    hatur nuhun pak tos mampir…pami sering on line mah moal gaptek geura..😀

  2. sampurasun kang hoyong terang we bumi palih mana haha…ieu kami aya simplek tapi teu apal…cenahmah dames tah damesa teh nu kumaha..kamari2 aya nu anggo da ribet di ajak ngobrol ge, soalna bari maju pabaliut..!yu ah

    akang posisi dimana?

  3. kang upami bade ngiring gabung Lo – Ri kumaha?
    hub na k saha ?
    kempel na d mana ?

    nuhun…..
    ass…

  4. Wilujeng siang Mr.T..nepangkeun abdi den diar ti Garut.kumaha daramang wae di Bandung khususna di PSB?
    Boss..bade tumaros kumaha carana janten rencang nga blog akang? tiasa ngalebetkeun berita ka wara wiri? teras abdi gaduh simplex tapi teu apal nanaon..no,taun idamelna..pokona poeeek kang. diantos waleranna. haur nuhun.

    salam kenal oge kang..😀 parantos di add kuabdi tuh tingal geura..hehehe…kang kirim email we ka nu aya diberbagi…pami aya waktos mah sok diupload keun…

  5. kang…..pang uningakeun blog nu abdi, eusina mah ronteng2 keneh hehehehe. rada teu kahartos ngadamelna, manawi tiasa ngabantos.
    Hoyong ngalebetkeun model2 Rountank sareng Vintage nu Orisinil, tapi RIEUEUEUEUEUEUEUR!

    abdi komo rieurrr..pisan ongko piwarang ningal blog tapi alamatna teu aya..janten kedah milarian kamana yeuh..heuhueheuheu

  6. punteun kang abdi teh rada tertarik hoyong ngiringan gabung… kumahanya tah upami lebih lanjutnya ka saha ieu no hp abdi 085659339348 tong hilapnya di ajakan hehehe ato ka ym abi we..

    diajak alim wae atuh sikasep teh…hayu atuh ..

  7. kang, klo mo posting di wira-wiri kumaha carana ?
    saya teh di suruh kang ricky posting kegiatan2 PSB tapi ga tau euy. mohon pencerahanya dari Mr.T

    emailnya bener ini farieznorick@yahoo.com? ntar dikabari

  8. betul kang, itu email saya. ditunggu kabarnya. hatur nuhun kang.

  9. kang sy sdh terima emailnya, trus gmn kang?
    saya sudah bikin account di wordpress. cara posting di wira wirinya ?

    alamat WPnya apa? ntar saya add jadi admin..

  10. kang sy sdh terima emailnya, trus gmn kang?
    saya sudah bikin account di wordpress

    alamat WPnya apa?

  11. kang ni alamatnya paguyubansapedahbaheula.wordpress.com,hatur nuhun.

  12. nu gaduh vespa choopper teh urang mananya, tulung bere nyaho alamatna ka abdi atuh ka email abdinya hatur nuhun

    kang tingal di link aya vespa Nino tah cobian klik kadinya…anjeuna gaduheun..

  13. kang mo tny klo sepeda gazelle no rangka 13xxxx (sy lupa no lengkapny) buatan tahun brp? bentuk stangnya kayak fongers fpg kang? mohon bantuanya, sebab sy br di dunia per ontelan.

  14. punten kang, bade tumaros pami bengkel sapeda merek walens di bandung aya di daerah mana nya? abie gaduh sapeda tapi pangatur gigi na kedah dilereskeun, teu terang kedah kamana. nuhun

    salam
    awen

    kirang paos kana pertarosan nana..bengkel sapeda merek walens? pami abdi nembe ngadangu merekna ge😀

  15. hehehe punten atuh teu ngartos mah, kieu atuh pami bengkel sapeda nu sae di bandung aya dimana? nuhun

  16. resep nya pami ngarempel, hoyong ngiringan.

    salam
    neneng awen thea

  17. bandung gak da mati….
    applaus beradh bwt bdg…..ajunk palowty..
    oh ya klo frame belimbing di sana berapaan?

  18. gw salut….memang anak” bandung gak pernah mati,slalu terdepan dlm otomif…..maju truuuus

    makasih dah mampir

  19. bandungmemang ta ada hentinya..

  20. kang..bagi info’y untuk pembuatan roundtank..!!

    ntar cari no yang bersangkutan dulu ya

  21. punteun….punteun…….ieu nu gaduhna kamana?……..

    mangga..kalebet…sampeanna di angge we😀

  22. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was
    great. I do not know who you are but certainly
    you are going to a famous blogger if you aren’t already😉 Cheers!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: